Lekker als licht voorgerechtje of als klein gerechtje bij de lunch met bv pasen.
Benodigdheden:
- eieren
- gerookte zalm snippers of gerookte zalm
- groene asperges
- lente ui
- muffin bakblik
- olie
- zalmeitjes
'Bereidingswijze:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Snijd de gerookte zalm in stukjes als je geen zalm snippers hebt.
- Snijd de groene kleine asperges in 3en en blancheer ze in kokend water voor 2 minuten. Laat ze afkoelen in ijswater en laat uitlekken,
- Snijd de lente ui in fijne ringetjes.
- Verdeel de ingrediënten over het ingevette muffin bakblik.
- Hak wat dille fijn en strooi dit er over heen.
- Klop de eieren los met zout en peper.
- Giet nu als laatste het losgeklopte ei erover.
- Zet het bakblik in de oven 10 a 15 minuten.
- Haal het bakblik uit de oven, zet op elk bord een muffin en top ze af met met zalmeitjes en een takje dille.
Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties