Dit gerecht kan je eten als voorgerecht of als een tapas gerechtje, hoe dan ook erg lekker!
Benodigdheden:
- mosselen
- roomboter
- verse bladpeterselie
- verse bieslook
- verse dragon
- Noilly prat of witte wijn
- knoflook
- zout/peper
- geraspte kaas
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
- Je kunt mosselen (pak) uit de diepvries nemen of verse, die moet je dan eerst even koken met bv een uitje, knoflook, blad peterselie en scheut witte wijn.
- Halveer de mosselen en leg ze in een ovenschaal.
- Hak de kruiden en knoflook fijn en meng ze met de roomboter, zout/peper en geraspte kaas.
- Doe op elke mossel een schep van de boter en sprenkel er een beetje Noilly prat of witte wijn over.
- Je kunt nu nog wat extra geraspte kaas erover strooien.
- Zet de schaal in de oven en bak de mosselen in zo'n 10 minuten bruin.
Lekker als borrelhap of als voorgerecht. Eet smakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties